>
0
Мій кошик

Стіл обідній розкладний ЛДСП GUSTO 120(160)х68 (дуб вотан)

Артикул GUSTODWC120
Знятий з виробництва
11 506 грн
12 112 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Виберіть колір
Характеристики
Бренд Signal
Довжина (см) 120
Висота (см) 78
Ширина (см) 68
Тип столу Розкладний
Форма стільниці Прямкутна
Кількість місць за столом 6
Розкладка Так
Довжина в розкладеному вигляді (см) 160
Колір стільниці дуб вотан
Матеріал каркасу Дерево
Матеріал стільниці ЛДСП
Тип товару Кухонні (обідні) столи
Призначення Кухня та їдальня; Вітальня
Країна виробник Польща
Опис

< span style = "позначка: 0px; прокладка: 0px; кордон: 0px; контур: немає 0px; фон: прозорий; font-weight:>"> ковзати таблиця gusto для столу або кухні < font style = "позначка: 0px; прокладка: 0px; кордон: 0px; контур: немає 0px; фон: прозорий; вертикальний випуск: успадкування;">-ідеальна пропозиція для людей, які потребують невеликого столу щодня, але які вони також Хочете мати можливість збільшити кількість місць. Завдяки цьому цьому завдяки цьому , до 8 людей можуть сидіти за столом. Однією з переваг таблиці є його недосліджений час, Проста форма, яка є простою формою, яка вона ідеально вписується в різноманітні стилі в квартирі. Більше того, поєднання кількості дуба van і чорний кадр створює природний ефект, який надасть кімнаті сучасний стиль горища. Таблиця виготовлена ​​з ламінованої плити з товщиною 18 мм, який має високу міцність і легко очищається. Все це робить стіл з недійсним супутником під час сімейного обіду та зустрічі з друзями. 4 Початковий; фоно-положення: початковий; фоновий розмір: початковий; фонове повторення: початковий; фоновий тахмент: початковий; фоновий походження: початковий; backgroun d-clip: початковий; колір: rgb (92, 101, 105); "> ламінована деревина бук

<Стиль Span: 0px; Прокладка: 0px; Кордон: 0px; Контур: Жоден 0px; Передумови: прозорий; Шрифт-вага: 700; "> Колір: Дуб Vonan/Black

Розміри:

  • Довжина: 120 см
  • довжина, що лежить: 160 см
  • ширина: 68 см
  • Висота: 78 см

Особливості продукту:

  • Сучасне поєднання дубових квітів vanan/чорний
  • оптимальні розміри
  • Таблиця ламінованого картону на дерев’яній рамі
  • для незалежної збірки

 Новою поштою по Україні

 Кур'єром до дверей по Україні

 

 

 Приват 24 

 Онлайн оплата кредитною картою

 Оплата частинами. Миттева розтрочка (ПриватБанк). Калькулятор розрахунку. Перевірити кредитування. Програма кредитування "Оплата частинами" діє на товари виробників Forte, Helvetia. Максимальна кількість платежів - 3.

 - Програма кредитування "Покупка частинами"  діє на товари виробників Forte, Helvetia. Максимальна кількість платежів - 3.

 Безготівковий розрахунок для юридичних осіб

 

Гарантія від виробника 12 місяців.

Докладніше про гарантію

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.