>
0
Мій кошик

Шуфляда до ліжка SAM (сосна)

Артикул V-PL-SAM-SZUFLADY-SOSNA
Знятий з виробництва
2 690 грн
3 057 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Виберіть колір
Характеристики
Бренд Halmar
Висота (см) 30
Пакування (кількість коробок) 1
Загальний об’єм пакування (м³) 0.033
Вага нетто, кг 15.300
Вага брутто, кг 15.800
Пачка 1 99.00 x 68.00 x 5.00, 15.80 KG
Опис

Буквально пару років тому багато хто не мали уявлення про те, що таке шуфлядкі для ліжка Сам, однак, тепер вони стали досить затребуваними, так як це всього лише висувні ящики, якими можна доповнити спальне місце. Особливості Конфігурація ліжка Сам така, що туди можна встановити дві такі конструкції, щоб розміщувати в крокової доступності: інструменти; постільні приналежності; речі; інвентар для прибирання будинку; іграшки дітей; документи і не тільки. Варто зауважити, що доповнюючи ліжко ящиками, можна зробити її дизайн завершеним, а самі меблі більш функціональною, корисною і максимально зручною для експлуатації. Конструкція створена: міцної; зносостійкої; надійної, що виключає продавлювання дна, природно за умови грамотного розподілу ваги розміщуються всередині предметів; з натуральної деревини - сосни; з відтінком - вільха. Хочете, щоб у вашому домі був задіяний кожен квадратний метр? Є чимала кількість речей і приладдя, які ніде розмістити? Ми рекомендуємо вам придбати ці комплектуючі до ліжок Сам, які зможуть повністю виправдати очікування і вкладення, так як вони відповідають заявленим технічним характеристикам.

 Новою поштою по Україні

 Кур'єром до дверей по Україні

 

 

 Приват 24 

 Онлайн оплата кредитною картою

 Оплата частинами. Миттева розтрочка (ПриватБанк). Калькулятор розрахунку. Перевірити кредитування. Програма кредитування "Оплата частинами" діє на товари виробників Forte, Helvetia. Максимальна кількість платежів - 3.

 - Програма кредитування "Покупка частинами"  діє на товари виробників Forte, Helvetia. Максимальна кількість платежів - 3.

 Безготівковий розрахунок для юридичних осіб

 

Гарантія від виробника 12 місяців.

Докладніше про гарантію

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.